Sposób przygotowania

1,5szklanki mleka gotujemy a w połowie szklanki mleka rozrabiamy proszek budyniowy. Gdy mleko będzie się gotowało wlewamy mieszankę i jeszcze chwilę gotujemy. Wyłączamy gaz, do budyniu dodajemy cukier i płatki kukurydziane, mieszamy. Blachę smarujemy tłuszczem i wykładamy na niej ciasto karpatkowe. Pieczemy 35minut w temperaturze 180stopni. Po upieczeniu kroimy w prostokąty. Na ciasto smarujemy masę budyniową a na wierzch polewamy dżem. Banana obieramy i kroimy w talarki, kładziemy obok ciasteczek lub możemy położyć banany na wierzch. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nie tylko dla malucha
  • 2
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !