Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dzielimy na 4 filety i bardzo cienko je rozbijamy. Mięso doprawiamy solą i pieprzem z obu stron. Na brzegu każdego kawalka mięsa układamy 1 cząstkę pomidora (kroimy w tzw ósemki), kawałek sera mozarella oraz 1 listko świeżej bazyli. Zawiajmy roladki, spinamy wykałaczką i panieruemy w sposób tradycyjny – w jajku i tartej bułce. Smażymy na rumiano po obu stronach i podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ależ apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !