Sposób przygotowania

Wodę zagotować z solą ostudzić. Przygotować słoiki wsypać ziele, listek, i dodać koper ułożyć pokrojoną paprykę w słoikach . Zalać zimną zalewą zakręcić słoiki . Odstawić na 3 ni w ciepłe miejsce , po tym czasie odstawić w chłodne miejsce .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Jestem ciekawa smaku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetny przepis;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    kiszonej nie jadłam
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Również robię kiszoną paprykę - bardzo ją lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też jeszcze nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super jestem ciekawa jak smakuje taka papryka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    dla mnie to nowość

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !