Sposób przygotowania

Marynata - Wymieszaj 3 lyzki sosu sojowego z jedna lyzka miodu. Dodaj starty imbir oraz drobno posiekany czosnek. Do przygotowanej marynaty dodaj piers z kaczki i odstaw na okolo 2 godziny.

Smaz piers przez okolo 3 minut. Nastepnie wloz do piekarnika na okolo 12 minut.

Podawaj na zielonej salacie z pomidorkami cherry.

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    rewelacja !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie podane, smakowite mięsko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    apetycznie wygląda ; )
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda imponująco, tak samo musi smakować, aż ślinka cieknie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !