Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowany filet z kaczki podany na salacie

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kaczki 1
sos sojowy 3 lyzki
miód 1 lyzka
zielona sałata
pomidorki cherry
awokado
imbir 2 cm
czosnek 1 zabek

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowany filet z kaczki podany na salacie

Marynata - Wymieszaj 3 lyzki sosu sojowego z jedna lyzka miodu. Dodaj starty imbir oraz drobno posiekany czosnek. Do przygotowanej marynaty dodaj piers z kaczki i odstaw na okolo 2 godziny.

Smaz piers przez okolo 3 minut. Nastepnie wloz do piekarnika na okolo 12 minut.

Podawaj na zielonej salacie z pomidorkami cherry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 12.09.2012 14:43
pyszny
Iwusia 06.06.2012 23:42
wygląda imponująco, tak samo musi smakować, aż ślinka cieknie :)
caffee_tea 23.05.2012 20:45
apetycznie wygląda ; )
Beatris 23.05.2012 10:09
Pięknie podane, smakowite mięsko.
Rafał10 21.05.2012 11:58
rewelacja !
Pietruszka 21.05.2012 10:36
Aż ślinka leci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak