Sposób przygotowania

Kapustę kroimy drobno i gotujemy z dodatkiem soli i cukru ,ma być wyczuwalna słodycz. Gdy kapusta jest prawie miękka odcedzamy ją i podsmażamy na smalcu . Mieszamy i doprawiamy do smaku octem,pieprz ,sola i cukrem.I jeszcze chwilę smażymy . Kapusta ma byc słodko kwaśna

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;))
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    oj robiłam taką w piątek ,ale jej ubywa , zzrobiłam z całej główki a wyszło tak prawie na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !