Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kaszę gotujemy do miękkości zgodnie z przepisem na opakowaniu, hartujemy zimną wodą, miksujemy w rozdrabniaczu. Ciastka wkładamy do woreczka foliowego, dosyć mocno rozdrabniamy, po czym wsypujemy do rozdrabniacza, dodajemy likier grenadine i pokruszone tofu, dokładnie miskujemy. Dodajemy do kaszy gryczanej.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Trufli z kaszą jeszcze nie jadłam, ale brzmi ciekawie.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Interesujący przepis. Z chęcią bym posmakowała.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    bardzo oryginalny pomysl... ciekawe jak smakuje, bo prezentuje sie bosko..
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    dosyć ciekawy smak
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    rewelacyjny pomysł! Z chęcią bym zjadła taką czekoladkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !