Sposób przygotowania

Tacke do grillowania smarujemy oliwą z oliwek.

Układamy na niej przekrojone na pół pomidory.

Skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy ziołami.

Grilluejmu do lekkiego ich przyrumienienia.

Doskonałe uzupełnienie do pieczonej kiełbaski.

Podajemy na ciepło np z grillowana bagietką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha :)
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetny dodatek
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomidory na ciepło polecam...
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomidorków nigdy nie grilowałam a pewnie są fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    a może by tak zgrillować ogórka?
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    podoba mi się Twój pomysł.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    jeszcze nie jadłam takich
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Jadłam ostatnio grillowane pomidory - są pyszne!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smakują bosko:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre dla tych przy grillu dbają o linie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !