Sposób przygotowania

Mleko z cukrem zagotowujemy i gotujemy na małym ogniu do czasu aż zacznie gęstnąć. Masę dzielimy na dwie części: do jednej dodajemy wiórki kokosowe i mieszamy. Do drugiej części dodajemy drobno posiekane płatki migdałowe i mieszamy. Masło roztapiamy w rondelku i przestygnięte dodajemy po połowie do obu mas. Mieszamy. Jedno opakowanie wafli przekładamy masą kokosową a drugie opakowanie przekładamy masą z migdałami.
Zamiast płatków migdałowych możemy użyć zmielonych migdałów.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    oj,jakie dobre;mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    pycha (:

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !