Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Biszkopt
Białka oddzielić od żółtek. Z białek ubić pianę na sztywno, dodając po trochu cukru, cały czas ubijając. Następnie dodawać do piany po jednym żółtku i obie mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać.


Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię dżem morelowy to i ciasto pewnie też by mi smakowało.
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszności na niedzielny deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !