Sposób przygotowania

Krok 1 / 14

Ryże łączymy ze sobą i płuczemy. Zalewamy wodą i po kilkunastu minutach wodę wymieniamy. Tak przygotowany ryż przekładamy do garnka w którym będziemy gotować. Zalewamy taką ilością wody, aby przykryła ryż. Gdy zacznie się gotować garnek przykrywamy i już pod przykryciem gotujemy około 17 minut. Ugotowany ryż studzimy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    ladnie sie prezentuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Mniam sushi
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne, nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Maki z bryndzą - świetny pomysł! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawe danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawe sushi
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    wygląda świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pewnie bym się skusiła.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    Ciekawy dodatek bryndzy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !