Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty. Każdy posmarować rozbełtanym jajkiem. Na każdym kładziemy plasterek sera i pomidora. Według uznania na górę kładziemy po plasterku salami, szynki czy przekrojonego wzdłuż kabanosa. Pieczarki obrane i pokrojone w półplasterki dorzucamy na górę. Tak samo kilka drobnych kawałeczków sera. zapiekamy w piekarniku w 200 stopniach przez 20 minut do wyrośnięcia i zrumienienia ciasta.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda baaardzo apetycznie:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne, poproszę jedną
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam ciasto francuskie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    gotowe ciasto francuskie ułatwia życie:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotki :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    genialne
  • 0
    clipboard01
    Opublikowano

    Ola1984

    Bardzo fajna propozycja na przekąskę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    z chęcią bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !