Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane banany z dodatkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 2 łyżki
żurawina do smaku
jogurt naturalny 4 łyżki
dżem malinowy 3 łyżki
płatki kukurydziane 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane banany z dodatkami

Blachę do pieczenia smarujemy masłem. Banany obieramy i wykładamy na blachę. Zapiekamy 20minut w temperaturze 180stopni. W tym czasie rozkruszamy płatki kukurydziane. Po 20minutach wyjmujemy banany na osobne talerze, najpierw polewamy jogurtem naturalnym potem dżemem. Na wierzch posypujemy płatkami kukurydzianymi. Obok wykładamy żurawinę. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 24.08.2012 08:09
fajne danie, właściwie deserek;)
Chojłówna 01.08.2012 18:19
super
Amellia 04.07.2012 08:40
mniam
Anna152 26.06.2012 09:06
fajne
monika1968 21.06.2012 21:57
apetycznie wygląda
Marta1986 10.06.2012 13:37
pycha
leonkot 30.05.2012 14:52
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak