Sposób przygotowania

Blachę do pieczenia smarujemy masłem. Banany obieramy i wykładamy na blachę. Zapiekamy 20minut w temperaturze 180stopni. W tym czasie rozkruszamy płatki kukurydziane. Po 20minutach wyjmujemy banany na osobne talerze, najpierw polewamy jogurtem naturalnym potem dżemem. Na wierzch posypujemy płatkami kukurydzianymi. Obok wykładamy żurawinę. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne danie, właściwie deserek;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !