Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 2 szklankach wrzącej wody, dodać żelatynę i wymieszać. Odstawić do przestudzenia. Truskawki opłukać, pokroić na ćwiartki. Przełożyć do pucharków, zlać galaterką i odstawić do stężenia.

Komentarze

  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    robię podobnie tylko nie dodaję żelatyny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    prosty i pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki deser zawsze smakuje..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuchcik175

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !