Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem do białości ,następnie dodajemy żółtka , ucieramy do połączenia składników ,kolejno dodajemy mąkę z proszkiem i śmietanę , nadal lekko ucieramy , na koniec ubitą pianę z białek i pieczemy ok 45 min w tem 180st

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    Wygląda nie skomplikowanie , muszę wypróbować ,to taka wilgotna czy piaskowa ?
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Raczej wilgotna :) nie kruszy sie i nie zapycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    ja też wolę, żeby była wilgotna bo jest smaczniejsza...
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Czasem sypkie piaskowe babki też mają swoich ulubieńców
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasim

    smaczna babeczka :) palce lizać!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !