Sposób przygotowania

Jajka z cukrami ubić nad kąpielą wodną. Następnie mąki wymieszać ze sobą, dodać kakao i proszek do pieczenia. Wmieszać do masy z jajkami. Margarynę roztopić, ostudzić i dodać do miski. Wmieszać posypkę cukierkową. Całość masy nałożyć do wysmarowanej margaryną formy i piec ok. 60 minut w 180 st. Po wyjęciu polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    lubię takie ciacha:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Moja rodzinka też uwielbia to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    um... już czuje ten smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !