Sposób przygotowania

Z dokładnej oczyszczonej ryby oraz opłukanej , mięso przepuścić przez maszynkę. Do masy rybnej dodać zrumienioną na tłuszczu drobno posiekaną cebulę, odrobinę tartej bułki oraz jajko, masę wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formować owalne kotlety, otaczając w tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne kotlety
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowicie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    Też tak robię bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !