Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby pangi 1 kg
jajko 2 szt
olej do smażenia
sól, pieprz do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z ryb

Z dokładnej oczyszczonej ryby oraz opłukanej , mięso przepuścić przez maszynkę. Do masy rybnej dodać zrumienioną na tłuszczu drobno posiekaną cebulę, odrobinę tartej bułki oraz jajko, masę wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formować owalne kotlety, otaczając w tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiano.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 14.08.2012 10:30
super
Kaja35 14.08.2012 10:30
super
kamyk 26.07.2012 21:14
lubię
Ewa52 30.06.2012 08:25
Też tak robię bardzo smaczne
Kaja35 29.06.2012 10:22
super
Kaja35 29.06.2012 10:22
super
Kaja35 29.06.2012 10:22
super
adelajda 09.06.2012 08:04
smakowicie wyglądają
halina17 20.05.2012 12:00
smaczne kotlety

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak