Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki. Usunąć gniazda nasienne. Włożyć do miski, pola 1,5 szklanką wody i zagotować. Gotować aż wszystkie całkowicie zmiękną i zrobią z siebie papkę. Następnie dodać cukier i cynamon. Wymieszać aż cukier się rozpuści. Ściągnąć z ognia. Dodać galaretkę w proszku i żelatynę. Wymieszać. Biszkoptami wyłożyć tortownicę. Wylać całość masy. Włożyć do lodówki na ok. 3 godziny. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    No proszę jakie proste ciasto a jakie pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Bardzo dobry jabłkowiec
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    jabłkowiec smacznie wygląda
  • 0
    img
    Opublikowano

    bestia1155

    smakowite cacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !