Sposób przygotowania

Udka nacieramy przyprawami i odstawiamy na godzinę do lodówki. Perełkową cebulkę odsączamy z zalewy i wykładamy do żaroodpornego naczynia, posypujemy ją szczypiorkiem i układamy udka.

Pieczemy około 40 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    już mi ślinka cieknie:~)
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    z taką cebulką wyśmienity !
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    smakowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !