Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa

mic
2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 1 pętko
ser z papryką 5 plasterków
czosnek 3 ząbki
pieczywo do kiełbasy
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa

Kiełbase zwyczajną dzielimy na porcje, nacinamy w różnych miejscach i wkładamy cząstki czosnku do środka kiełbasy., nacięcia posypujemy ziołami prowansalskimi i pieprzem. Smażymy na patelni, na małym ogniu z każdej strony. Ser lekko roztapiamy na patelni i wykładamy na wierzch kiełbaski, która już znajduje sięna talerzu. Wykładamy pieczywo i ogórki. Śniadanie gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 26.01.2014 14:34
smaczne jedzonko
fotoviderek 26.07.2013 08:40
Świetnie przygotowana :)
Reda 23.08.2012 07:28
super
angelika4 10.08.2012 19:59
fajne
kamyk 07.07.2012 22:11
super jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak