Sposób przygotowania

Kiełbase zwyczajną dzielimy na porcje, nacinamy w różnych miejscach i wkładamy cząstki czosnku do środka kiełbasy., nacięcia posypujemy ziołami prowansalskimi i pieprzem. Smażymy na patelni, na małym ogniu z każdej strony. Ser lekko roztapiamy na patelni i wykładamy na wierzch kiełbaski, która już znajduje sięna talerzu. Wykładamy pieczywo i ogórki. Śniadanie gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetnie przygotowana :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !