Sposób przygotowania

Warzywa dokładnie płuczemy, osuszamy. Sałatę rozrywamy na małe kawałki, układamy w szerokiej misce lub dosyć głębokim półmisku. Ogórka i marchewkę obieramy, kroimy wraz z rzodkiewką w cienkie talarki. Układamy na sałacie, polewamy sosem winegret. Posypujemy rozkruszoną fetą. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre warzywa
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię sałatki z fetą
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszne, uwielbiam fetę
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja bym jeszcze troszkę schłodził przed podaniem
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    kolorowo i zdrowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !