Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycle mięsno-grzybowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karkówka 0,5 kg
pieczarniki 25 dkg
kajzerka 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1 szt
sól
pieprz
czosnek 2 ząbki
cebula 0,5 szt
przypraw do sznycli 0,5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sznycle mięsno-grzybowe

mieso i pieczarni oraz namoczoną kajzerkę mielimy wraz z czosnkiem i cebula wyrabiamy na jednolitą masę dodajemy jajko oraz przyprawę i doprawiamy do smaku. Formujemy sznycle i pieczemy na wolnym ogniu na złoty kolor z obu stron

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rjustysia 10.07.2013 19:16
Świetnie danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak