Sposób przygotowania

Szpinak umyj i osusz, ułóż na dużym talerzu. Jajka pokrój na ćwiartki, pomidorki przekrój na pół, mozzarellę pokrój w plastry. Na suchej patelni usmaż grzanki z 1 kromki chleba. Ułóż wszystko na szpinaku. Przygotuj dressing: oliwę połącz z musztardą, miodem, solą, pieprzem i oregano, dodaj roztarty ząbek czosnku, wszystko energicznie wymieszaj w shakerze lub małym słoiczku. Dresingiem polej sałatkę i zajadaj. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    wyglada smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    takiej jeszcze nie jadłam, apetyczna
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszna jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda bardzo smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !