Sposób przygotowania

proporcje wg uznania i własnych potrzeb. Karkówkę kroimy dzień wcześneij i marynujemy w czosnku i oleju oraz przyprawie do grilla. Następnego dnia kroimy grzyby oraz cebule i pomidor oraz kiełbasę na kawałki ziemniaki obieramy i kroimy w talarki. Nakłądamy na patyczki ziemniaka, karkówke, pomidora cebule kiełbasę nakłądamy az do wykończenia składników. Przekładamy na folię aluminiwą polewamy odrobiną oleju oraz przyprawą do grilla i czosnkiem. Zawijamy w folię i pieczemy do miękkości

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    akurat sezon grillowy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    mniam pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    szaszlyki zawsze mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !