Sposób przygotowania

Ciasto francuskie wyłożyć na blat oprószyć mąką z dwóch stron, podzielić na 24 kwadraty. Brzegi każdego kwadratu delikatnie zawinąć.

Szynkę, ser żółty i suszone pomidory drobno pokroić, polać łyżeczką oliwy z zalewy z suszonych pomidorów, wymieszać całość.

Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć kawałki ciasta, następnie na każdy nałożyć farsz, piec w orgrzanym piekarniku do 200 stopni ok 15-20 minut.

Podawać z ketchupem lub ulubonym sosem:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wygladaja smakowicie, aż chce się je zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetnie to wygląda :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    uwielbiam różności z ciasta francuskiego:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wygladaja swietnie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    dosłownie szczęka mi opadła, wpraszam się na kolejne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    doskonałą przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !