Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem ze szparagów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi 1 pęczek
marchewka 1 szt
cebula 2 szt
pietruszka 1 mała
seler 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem ze szparagów

Szparagi myjemy, obieramy i kroimy na kawałki. Wrzucamy do garnka i zalewamy litrem wody. Dodajemy obrane warzywa i pokrojone. Dodajemy przyprawy - ziele angielskie, sól, pieprz, oliwy z oliwek. Gotujemy do miękkości. Miksujemy, dodajemy przyprawy do zupy. Można jeść z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 09.07.2012 22:32
świetna zupka
Rafał10 28.05.2012 07:23
wszystko idealnie ! Kocham szparagi, a Ty je tak dobrze dobrałaś do reszty w tym daniu!!
Andysz 22.05.2012 10:10
rewelacja;)
agunesu 19.05.2012 19:33
pychota!
Cukiereczek13 19.05.2012 15:40
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak