Sposób przygotowania

Cukier puder, wraz ze śmietaną 30% miksujemy za pomocą miksera na masę- musi byc pulchana. Do takiej masy dodajemy 1 łyżeczek żelatyny. Zastygniętą, pokrojona 1/3 cześc galaretki pokrojoną w kostkę. Banana kroimy w plasterki , dodajemy do masy, następnie Mieszamy,czekoladę ścieramy na tarce. Pozostałę herbatniki z wyłożonego spodu takze wykorzystujemy i dodajemy do nadzienia.

Tortownice (24 cm) wykładamy herbatnikami.

Na mse wykładamy pozostałeg 2 banany w grubszych palsterkach, Polewamy prawie zastygnięta 1 2/3 galaretką (przyrządzoną wg. opisu na opakowaniu) .ODstawiamy do lodówki. Smacznego

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniamciu
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Wygląda przepysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !