Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa z młodymi warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kostka rosołowa 2 szt
marchewka młoda 2 szt
pieczarki 5 szt
natka pietruszki
śmietana 18 proc 1 szt
ziemniaki młode

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z młodymi warzywami

Do garnka z wodą wkładamy kostki rosołowe i zagotowujemy . Ziemniaki i marchewkę obieramy i kroimy w kosteczkę. Pieczarki obieramy kroimy także w kostkę i podsmażamy na masełku .dodajemy do zupy. Gotujemy ok 15 min . Następnie zaciągamy śmietana i dodajemy posiekaną natkę pietruszki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 24.07.2012 22:21
mniamm
Piotr-21 19.05.2012 11:30
smaczna
Betka 19.05.2012 10:55
pieczarkowa i pomidorowa to moje ulubione zupki;)
iwa643 19.05.2012 08:03
Polecam pyszna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak