Sposób przygotowania

Kapustę młoda kroimy drobniutko dodajemy do miski. Cebule siekamy dodajemy do kapusty . Fasolę ,groszek,kukurydzę,groszek odcedzamy z zalewy i dodajemy do miski z kapustą . Ogórki dwa rodzaje kroimy drobno. Składniki mieszamy . Marchewkę ścieramy na tarce.Pieczarki kroimy w plasterki. Robimy sos majonez mieszamy z śmietana i ziołami prowansalskimi .Sos mieszamy dodajemy do sałatki .Mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Pol;ecam do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmm fajna;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    też robię takie misz masz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !