Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, wrzucić na rozgrzany olej i zeszklić.
Dodać oczyszczone i pokrojone grzyby - przesmażyć, posolić, nakryć pokrywką i udusić.
Do miękkich grzybów dodać wyciśnięty czosnek, szczypiorek, koperek i trochę pieprzu.
Grzyby przestudzić, przełożyć do blendera, dolać słodką śmietankę i całość zmiksować.
Podawać do pieczonych mięs, klusek, ryżu, makaronu i kaszy.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przeglądania mojej księgi :) *** Napewno każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !