Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 5 dag
sól
majonez 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Jajka oskubać, przekroić na pół, łyżeczką ostrożnie wyjąć żółtka i drobno je pokroić. Grzyby (ja mniałam mrożone kurki) pokroić, podsmażyć, przestudzić. Grzyby dodać do żółtek, doprawić zmieszać z majonezem. Masą faszerować jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 13.07.2013 23:47
szybkie i bardzo smaczne
KasiaK90 24.08.2012 08:18
pyszne jajeczka
Monika-twin 22.08.2012 17:02
fajny przepis na teraz-czas grzybków
parysek10 19.05.2012 14:37
wyglądają smakowicie
suzana 19.05.2012 11:17
lubię takie efektowne dania
ziutula
ziutula 18.05.2012 19:51
lubię takie jajeczka..
Laila2786 18.05.2012 17:52
Prosta a bardzo smaczna przekąska
daria2911 18.05.2012 16:56
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak