Sposób przygotowania

Jajka oskubać, przekroić na pół, łyżeczką ostrożnie wyjąć żółtka i drobno je pokroić. Grzyby (ja mniałam mrożone kurki) pokroić, podsmażyć, przestudzić. Grzyby dodać do żółtek, doprawić zmieszać z majonezem. Masą faszerować jajka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    Prosta a bardzo smaczna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie jajeczka..
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię takie efektowne dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wyglądają smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    fajny przepis na teraz-czas grzybków
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szybkie i bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !