Sposób przygotowania

Kotlety schabowe cienko rozbijamy. Jajka roztrzepujemy w głębokiej misce, dodajemy musztardę oraz przyprawy. Dodajemy też mąkę (tyle aby ciasto było lekko gęste) i mieszamy. W cieście zanurzamy rozbite kotlety i smażymy na małym ogniu z obu stron. Podajemy gorące z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    musze spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    ciekawe jak smakue
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    cos nowego...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robiłam i bardzo mi smakowały
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pychaaa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    coś innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    wygladaja bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajna odmiana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !