Sposób przygotowania

Ciasto wyjąć z lodówki 20 minut przed pieczeniem. Delikatnie rozwinąć i ułożyć z papierem do pieczenia z którym było zwinięte na blaszkę , posypać bułkę tartą . Jabłka obrać i wypestkować. Pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na cieście. Posypać 3 łyżkami cukru.
Z masła , szklanki cukru, mąki zagnieść kruszonkę i rozsypać ją na cieście.
Wstawić blaszkę do piekarnika .Nastawić temperaturę na 180 * c i piec 25-30 minut - ciasto ma być rumiane z góry.
Wyjąć .Ostudzić . Kroić na porcje.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    irena13

    :) wygląda smakowicie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    :) wygląda smakowicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super jeszcze takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !