Sposób przygotowania

Galaretkę rozrobiłam w 400 ml wody. Zmiksowałam krem kokosowy w proszku z mlekiem-według przepisu na opakowaniu. Odłożyłam 4 łyżki kremu-na wyspę. Rozpuściłam pół czekolady i gdy gęstniałam uformowałam 2 palmy. Biszkopt włożyłam do tortownicy nasączyłam mlekiem skondensowanym z odrobiną malibu. Nałożyłam warstwę kremu, potem biszkopt nasączony itd. tak by wierzchnia warstwa to był krem. Gdy galaretka zaczęła tężeć wylałam na ciasto. Gdy stężała z pozostawionego kremu ułożyłam wyspę. pokruszyłam na nią czekoladę, wsadziłam palmy. Ułożyłam żelki-rekiny.
Smakowało wszystkim ;)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    motylwe

    super pomysł-efektownie wygląda i zapowiada się pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    mala2021

    prezentuje się wspaniale
  • 5
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    te rekiny najlepsze :) :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pomysłowy torcik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacyjny torcik;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję za oceny :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    super!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    super!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    smile

    bajeczny=)
  • 4
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    prezentuje się super! i te kolory a efekt pływających rekinów wyszedł bardzo realistycznie:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    piekne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    śliczna dekoracja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !