Sposób przygotowania

Matias myjemy i moczymy przynajmniej 3 razy zmieniając wodę

Roztwór z octu robimy :
2 szklanki wody 0,5 szklanki octu gdyby gdyby było za słabe może dodać więcej octu dodajemy liść laurowy ziele angielskie i gotujemy

pokrojony matias dodajemy go garnka i zalewamy zimna zalewa

ja dodaje na koniec troszkę cukru minimalnie na przełamanie smaku

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    jeszcze takich nie jadłam
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    10 matiasów Cebula 2 sztuki Ocet 0,5 szklanki Wody 2 szklanki Ziele angielskie 10 kulek Liśc laurowy 3 listki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !