Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek z salsą ogórkowow-orzechową

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 8 plasterków
ogórek 2 szt
orzechy włoskie 2 łyżki
keczup pikantny 2 łyżki
sól do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek z salsą ogórkowow-orzechową

Boczek podsmażyć. Ogórek i orzechy drobniutko pokroić. Wymieszać z keczupem i przyprawami. Podawać z boczkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak