Sposób przygotowania

Kalafior pokroić i wrzucić do wrzącej i osolonej wody, gotować około 7 min, uważać żeby się nie rozgotował bo lepiej smakuje jak jest lekko twardawy.
Na masełku podsmażyć bułkę tartą z kucharkiem i pieprzem.
Odcedzić kalafiorek i położyć na niego bułkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    ja rumienię bułkę na suchej patelni a później tylko wsypuję do roztopionego masła i polewam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    uwielbiam kalafior
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny ten kalafior:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię taki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    obowiązkowe danie gdy pojawiają się młode kalafiory
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię wieczorem zjeść sam kalafior jak czuję głodzik..
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też taki lubię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Też taki robię:) Jest przepyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam !
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    lubię to!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    też tak robię,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    super smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    taki jak lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !