Sposób przygotowania

Mleko skondensowane ubić na sztywno. Galaretkę rozpuścić w 0,5 litra wody, odstawić do stężenia. Krem karpatka przygotować według przepisu na opakowaniu. Na dużej blasze rozłożyć krakersy, na ciastkach wyłożyć krem karpatka. Krem przykryć drugą warstwą krakersów. Na krakersy wyłożyć piankę z mleka skondensowanego. Wierzch ciasta polać galaretką, odstawić do stężenia w lodówce

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota_31_

    uwielbiam takie delikatne deserki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    podobny też robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam uwielbiam karpatkę !!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam karpatkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !