Sposób przygotowania

Pieczarki umyłam ,usunęłam ogonki i pokroiłam w grubsze plastry . Na patelnie wlałam odrobinę oliwy z oliwek .Włożyłam pokrojone pieczarki nie doprawiałam je niczym . Paprykę czerwona i zółtą umyłam pokroiłam w paski i dodałam do pieczarek . Dusiłam pod pokrywka jakieś 40 minut aż papryka zrobiła się miękka. Dodałam sos chiński z chilli mieszałam jakieś z 15 minut i zostawiłam pod przykryciem jeszcze na 10 minut . Podawałam z ryżem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super się prezentuje ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a co to za placuszek obok na talerzu ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata/MANTIS-KITCHEN

    Placek ziemniaczany um z leczo fajne połączenie.
  • 0
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    super się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !