Sposób przygotowania

Porcję lodów wykładamy do pucharka, arbuza kroimyw kawałki, wykładamy do pocucharka, czekolade ścieramy na tarce, do jednych lodów dodaje chrupki, do drugich po 1 cukierku truflowym pokrojonym w kostkę. Posypujemy posypkę i polewamy sokiem. Dla ochotników dodajemy bakalie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    w takie upały to jeść tylko taki deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Uwielbiam lodowe desery.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    świetny deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !