Sposób przygotowania

Ubić białka na sztywno z cukrem,dodając po jednym żółtku na koniec dodać mąkę i proszek najlepiej piec na pergaminie posmarowanym margaryną ok 10-15 min.Po upieczeniu wyłożyć na ścierkę i zwinąć w rulonik Margarynę ucieramy z cukrem pudrem i olejkiem dość długo,galaretkę zalewamy wrzątkiem i czekamy aż zastygnie i kroimy w kosteczkę.rozwijamy placek i smarujemy masą i układamy wzdłuż galaretkę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ależ smakowicie się prezentuje;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna24

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna24

    pychotka
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowitości
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetna rolada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    na pewno była smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !