Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Serduszka myjemy , następnie obieramy z białych błonek i przekrawamy na pół oczyszczając z skrzepów krwi . Znów myjemy i osuszamy


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    mmm musi być pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    mmm musi być pyszny:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię serduszka...
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja też lubię serduszka i żołądki drobiowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    ciekawe
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    coś dla mnie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny gulasz :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smakowity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !