Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, pokroić w bardzo drobną kostkę. Oliwę wymieszać z musztardą, dodać trochę kucharka i pieprzu. Wymieszać z mięsem. Odstawić na 2 godziny, po tym czasie grillować na grillu elektrycznym. Sałatę myjemy, rwiemy na drobne części. Ogórka i cebulę kroimy w kostkę, pomidora w plastry. Układamy warstwami - sałata, ogórek, cebulką, pomidor i mięsko. Podajemy w ostrym dipem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Fajna !:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    poproszę jedną porcję;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    dla mnie ekstra
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajna , taka trochę inna...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale. Uwielbiam takie smaki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    lubię takie warstwowe sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne połączenie składników
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne jedzonko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiada się smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    świetna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !