Sposób przygotowania

Makaron z zupek chińskich połamać i wraz z przyprawami zalać gorąca wodą. Trzymać pod przykryciem parę minut dopóki nie zmięknie. Odlać płyn i ostudzić. Pomidory sparzyć obrać ze skóry i pokroić w kostkę. Do makaronu dodać pomidory, groszek, posiekanego pora i wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Ciekawa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    szybko i pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    z pomidorem nie robiłam, spóbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    takiej nie jadłam , musi byc znakomita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    zaskakująco dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !