Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moja pomidorowa z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar warzywny 3 l
ziemniaki 0,5 kg
ryż 10 dag
natka pietruszki 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 3-4 łyżeczki
śmietana 22% 3 łyżki
ziele angielskie 3 szt
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: moja pomidorowa z ryżem

Do gotującego się wywaru dodajemy uprzednio umyte i pokrojone w kostkę ziemniaki,oraz ryż gotujemy do miękkości.Następnie dodajemy koncentrat oraz śmietanę i doprawiamy do smaku na koniec posypujemy natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 12.03.2013 14:50
bardzo pyszne danie
Betka 20.05.2012 00:15
lubię;)
EWI 18.05.2012 09:14
mniam
Andysz 18.05.2012 08:05
mmm z ryżem bardziej lubię niż z makaronem;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak