Sposób przygotowania

Gotujemy wywar z włoszczyzny,dodajemy ziele angielskie i, liść laurowy.Dodajemy uprzednio umyte i pokrojone w kostkę ziemniaki i gotujemy do miękkości.Kiełbasę,boczek i jaja kroimy w kosteczkę i dodajemy do wywaru nadal gotując.Następnie dodajemy rozprowadzoną w wodzie torebkę żurku ze śmietaną i dodajemy już na koniec.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy majeranek i czosnek

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a dlaczego szkolny?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm;) lubię;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    no właśnie dlaczego szkolny, ale pewnie smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    Świetną zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !