Sposób przygotowania

Bułki tzw " wczorajsze kroimy na pół. Każdą połówkę smarujemy masłem kładziemy wędlinę, pomidorwa - solimy , ser żółty i podgrzewamy w mikrofalówce. Gotowe zapiekanki przed zjedzeniem polewamy ketchupem. Dobry sposób na wykorzystanie mało świeżych bułek.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    szkoda że z mikrofali ale są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    tez takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    robię takie ale w piekarniku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    szybie i dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    też robię takie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super zapiekanki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    ja znowu w mikfrofali nie robię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !